Make your own free website on Tripod.com
HALAMAN KEJAYAAN ANDA    |     PENGENALAN
MENGENAL DIRI   |   CHAKRA   |   TENAGA DALAM   |   KESIMPULANNYA   |   HUBUNGI SAYA   |   BARANGAN HIKMAH
'orang yang menggunakan AKAL dan FIKIRAN nya, Dia lah yang paling hampir kapada Tuhan nya'


Pesan orang tua tua ;
' Pecahkan lah ruyung nya baru mendapat sagu nya '

KESIMPULANNYA


BAGI MENGEMBALIKAN TENAGA DALAM ANDA.
       Pembukaan Pusat Tenaga ini hanya bolih di lakukan olih saorang Guru. Tanpa pembukaan ini dilakukan olih mana mana Guru yang bertauliah, Hijab anda tidak akan terbuka.

PEMBUKAAN HIJAB ATAU SIMPUL GHAIB, ADALAH MEMBUKA PUSAT TENAGA LUARBIASA ( Bio - Elektrik ) YANG SAMEMANGNYA ADA DI DALAM TUBUH DIRI KITA SEMENJAK KITA DILAHIR KAN, TENAGA LUARBIASA INI KIAN HARI KIAN BERKURANGAN AKTIF NYA DISEBAB KAN OLIH PENCEMARAN YANG KITA LAKUKAN SENDIRI TERHADAP ALAM DAN PERJANJIAN KITA DENGAN YANG MAHA ESA TIDAK KITA TUNAIKAN TANPA KITA SENDIRI SADARI.    
~ DI SEBABKAN KEALPAAN SENDIRI, MAKA TENAGA LUARBIASA YANG PERNAH ADA KITA MILIKI DAHULU ITU KIAN MENGGURANG. CUBA KITA SELIDIKI DARI KITA DARI DI LAHIRKAN HINGGA KINI.....MENGAPA TENAGA KITA MAKIN KURANG DAN LEMAH, ZAHIR DAN BATIN.....?, PERNAH KAH ANDA MEMIKIRKAN NYA.    
~ SABENAR NYA JIKA MAHU DI KAJI MEMANG MENGAMBIL MASA YANG AGAK PANJANG UNTUK DI ANALISAKAN.    
~ DARI KAJIAN YANG KAMI TELAH LAKU KAN MENGGENAI SEBAB KEHILANGAN TENAGA LUARBIASA INI, ADALAH KERANA " PUSAT PENERIMAAN UNSUR TANAGA " atau " HIJAP " TIDAK BERFUNGSI DENGAN SABETULNYA LAGI. MAKA PENERIMAAN NYA TERHAD. CONTOH NYA, SABUAH ARIAL ATAU ALAT PENERIMA PANCARAN T.V KITA AKAN MAKIN LAMA MAKIN KURANG AKTIF PENERIMAAN NYA, KERANA SUDAH LAMA DAN BELUMUT DI ATAS BUMBUNG RUMAH KITA, TANPA PENJAGAAN YANG BAIK PADA ALAT TERSEBUT, MAKA PENERIMAAN NYA KURANG MEMUASKAN. JIKA DIJAGA DENGAN BAIK DARI MULANYA, TENTU IA NYA AKAN BERFUNGSI DENGAN TERAMAT BAIK. BEGITU JUGA DENGAN ALAT PEMANCAR YANG ADA PADA DIRI KITA (SIMPUL GHAIB). IA JUGA PERLU DI BUKA DAN DICUCIKAN ( AKTIF LAH ) SAMULA.  MUDAH BUKAN.    
~~ " HIJAP " DALAM BAHASA MELAYU, atau  " CHAKRA " DALAM BAHASA SANGKRIT HINDU ADALAH ' PUSAT ' KEMASUKKAN TENAGA DARI ALAM INI BERUNSUR KAN EMPAT ELEMEN TERPENTING KEUJUDAN KITA, IAITU UNSUR - UNSUR : API, AIR, ANGIN DAN TANAH. SETENGAH PERGURUAN MEMANGGIL NYA SABAGAI PEMBUKAAN CHAKRA. TAPI KAMI MENAMAKAN NYA PEMBUKAAN HIJAB atau HIJAP.    


PEMBUKAAN INI BOLEH DILAKU KAN DARI JARAK JAUH ( TIDAK PERLU HADIR TAPI KEHADIRAN ANDA AMAT DI ALU ALUKAN ),WALAU PUN JAUH MANA SEKALI PUN. KAMI AKAN TETAP KAN HARI, WAKTU DAN KETIKA NYA, ANDA HANYA PERLU IKUT SAHAJA BEBERAPA ARAHAN DARI KAMI BAGI  PROSES PEMBUKAAN INI BERJALAN DENGAN SEMPURNA DAN LANCAR.  
~ TIADA PANTANG LARANG DAN SESIAPA SAHAJA, ASAL KAN BERKEHENDAK DAN BERKAMAHUAN TINGGI, LAYAK UNTUK DI BUKA KAN PUSAT TENAGA INI.


 

SABENAR NYA PEMBUKAAN PUSAT TENAGA INI AKAN  MENJANA KAN MINDA ANDA KA ARAH MAKBUL NYA SESUATU PERMINTAAN ANDA PADA APA SAHAJA KEHENDAK ANDA, KERANA IANYA JUGA ADALAH KUNCI PADA KEMAKBULAN SESUATU DOA KITA.   
    SASUDAH ANDA KAMI BUKAKAN SERTA MENGAKTIFKAN TENAGA DALAM ANDA NANTI, ANDA AKAN MEMILIKI SATU KUASA TENAGA DALAMAN YANG CUKUP KUAT DAN LUARBIASA PADA KEGUNAAN NYA SERTA PADA KEHENDAK ANDA. SATU GELOMBANG KUASA AKAN ANDA RASAI SENDIRI, DI MANA GELOMBANG INI AKAN MENEMBUSI APA SAHAJA TANPA HAD JARAK ATAU TAKAT NYA , IA MENEMBUS DAN MEMBAWA APA SAHAJA SARANAN DARI MINDA YANG TELAH DIAKTIFKAN TADI MENUJU KAPADA ALAM GHAIB ( ARAS ) DAN JUGA DINAMAKAN ALAM KETUHANAN.... INI YANG KAMI NAMAKAN " MULUT MASIN ". APAKAH INI BENAR....BAK KATA ORANG TUA TUA, TAK KENAL MAKA TAK CINTA, TAK CUBA MANA NAK TAHU.  
   KAMI AKAN SERTAKAN CARANYA PADA ANDA NANTI DAN ANDA AKAN RASA SENDIRI KEBENARANNYA. CUBA ANDA BAYANGKAN SATU BATANG BESI, MAKIN LAMA IANYA MAKIN REPUT DAN BERKARAT, JIKA DIBIARKAN BEGITU SAHAJA. TAPI, JIKA BESI ITU DICAS DAN DIAKTIFKAN DENGAN KUASA BIO - ELEKTRIK, MAKA IA AKAN DAN PASTI BOLIH MENARIK APA SAHAJA LOGAM BERDEKATAN NYA DENGAN BERGITU MUDAH WALAU SABERAT MANAPUN LOGAM ITU.   
~ JUGA DALAM SABUAH FIRMAN ALLAH SUBHANAWA TAALA YANG BERMAKSUD : " AKU BERI KAMU AKAL FIKIRAN, FIKIRLAH OLIH KAMU " dan " KAMU LAH KHALIFAH DI MUKA BUMI INI ". CUBA ANDA RENUNGKAN SABENTAR KEDUA FIRMAN ITU.   
~ DISAMPING MENDAPAT KUASA TENAGA YANG LUARBIASA, IANYA  TURUT MENGAKTIFKAN MINDA atau DAYA PERMIKIRAN KITA KATAHAP YANG KITA INGINI.   

SABELUM ANDA MENGAMBIL APA APA TINDAKAN, CUBA ANDA RENUNGI KEMBALI MAKSUD FIRMAN INI ;
          " Allah memberikan Hikmat kebijaksanaan. Dan sesiapa yang diberikan hikmat itu maka sesungguhnya ia telah diberikan kebaikan yang banyak. Dan tiadalah yang dapat mengambil pengajaran melainkan orang-orang yang menggunakan AKAL FIKIRAN NYA ". [Al-Baqarah: 269]

( klik "CONTACT" diatas bagi menghubungi saya )